COVID-19 ИНФО

РазширеноТърсене

Оперативен лизинг

Оперативен лизинг

Оперативният лизинг е вид дългосрочен договор за наем, напълно подходящ за фирми, които се нуждаят от автомобилен парк и не желаят да придобиват собствеността върху превозните средства.

Europcar Bulgaria предлага иновативни лизингови решения, които ще обновят автомобилния Ви парк с по-малко капиталови разходи и ще Ви освободят от грижите свързани с неговото управление и поддръжка.

Оперативният лизинг e вид  дългосрочен договор за наем, напълно подходящ за фирми, които се нуждаят от автомобилен парк и не желаят да придобиват собствеността върху автомобилите.

В съвременната динамична бизнес среда оперативният лизинг от Europcar Bulgaria се стреми да отговори напълно на изискванията на Вашата компания, ако целта Ви е да избегнете непредвидените рискове и да ограничите финансовите разходи и времето, които влагате в управление на автопарка. По този начин получавате и значителни данъчни облекчения, сравнено с директното закупуване или финансовия лизинг.

Предлагаме Ви гъвкави лизингови решения за период от 12 до 60 месеца, които да отговарят на всички Ваши нужди. Вие избирате своя автомобил и услугите, които да бъдат включени в зависимост от нуждите и бюджета Ви.

Плащате фиксирана месечна вноска и получавате не само нов автомобил, но и услуга с добавена стойност, която ще Ви позволи да се съсредоточите изцяло върху основната си дейност.

             

 За повече информация се свържете с нас на:

Тел: +359 2 981 46 26

E-mail: leasing@europcar.bg
      

За Резервации + 359 (0)700 18 688

Автомобили за продажба

Същото смарт приложение. Повече мобилност.

Свалете Europcar мобилното приложение за iPhone, iPad и Android сега!