РазширеноТърсене

Оперативен лизинг

Защо да изберете оперативен лизинг от Europcar?


Най-често използваният  в цял свят оперативен лизинг на автомобили набира популярност в България, като предпочитан избор от компании, за които е важно да са съсредоточени върху основната си дейност и същевременно да бъдат постоянно мобилни без да поемат излишни рискове и да правят извънредни разходи за автомобилните си паркове.


С нас Вие ще можете да изберете  своя нов автомобил измежду всички официално представени марки на българския пазар. Заедно ще изберем услугите, които да бъдат включени в месечната вноска, съобразно нуждите и бюджета Ви.


Получавате гъвкаво лизингово решение за период от 12 до 60 месеца, с възможност да бъде променяно в периода на лизинга. Ще можете да смените  автомобила, удължите периода на лизинга да добавите  или изключите услуги.


Плащате равни месечни вноски, които се признават за разход на фирмата и така пестите средства, администрация, време и намалявате данъчната тежест.


Получавате пълно обслужване и поддръжка на Вашия автопарк с гарантираното качество на марката Еuropcar.


След изтичане на лизинга, Вие избирате дали да смените автомобила с нов, от същия или друг клас, същата или друга марка. Спестявате грижите за поддръжка ремонт и продажба на  стария автомобил.

             

 Ще се радваме да отговорим на всички Ваши въпроси:

Тел: +359 2 981 46 26

E-mail: leasing@europcar.bg
      

За Резервации + 359 (0)700 18 688

Europcar Mobility Group
Автомобили за продажба

Същото смарт приложение. Повече мобилност.

Свалете Europcar мобилното приложение за iPhone, iPad и Android сега!