РазширеноТърсене

Фолксваген Груп - проблем с безопасността на средната задна седалка на новия Фолксваген Поло, Сеат Ибиза и Сеат Арона


Уважаеми клиенти,


Информираха ни от Фолксваген Груп за потенциален проблем с безопасността на един от задните колани на новия Фолксваген Поло, Сеат Арона, Сеат Ибиза (нови модели 2018г). От съображения за сигурност Фолксваген Груп моли клиентите си и компаниите за автомобили под наем да не използват задните средни седалки на тези модели.


Тъй като сигурността е в основата на услугата, която Europcar Mobility Group предоставя на клиентите си, взехме незабавни мерки да спрем отдаването под наем на тези 3 модела, за да може да бъде идентифицирано решение, което ще позволи да посрещаме нуждите на клиентите си без да застрашаваме безопасността им.


След различни разследвания и тестове, вече можем да приложим временно решение за предотвратяване и сигнализиране на тези превозни средства в нашия автопарк.


Ако в момента сте наели някой от тези модели, най-учтиво Ви молим да спазите следните инструкции: 


Не използвайте средната задна седалка на Поло, Сеат Арона и Сеат Ибиза

Клиентите с 4 пътника (или по-малко от 4): върнете в най-близкия офис, за да получите детайлни съвети и да се възползвате от решение за предотвратяване и сигнализация, което ще Ви предпази от употребата на колана на средната задна седалка.


Клиенти с 5 пътника или клиенти, които искат да използват средната задна седалка по някакви причини: върнете в най-близкия офис, за да можем да Ви предоставим алтернативен автомобил с 5 места за остатъка от наема. Молим Ви да върнете автомобила с максимум 4 пътника в колата без да използвате средната задна седалка. 


Ако сте на път да наемете някой от тези модели автомобили, моля имайте предвид, че те са прекласифицирани от 5-местни на 4-местни или по-малко, за да се съгласуватусловията на употреба на новия производител.


Система за предотвратяване и сигнализация ще се прилага систематично към средния заден предпазен колан на тези превозни средства, за да се предотврати неговото използване.


Нашите контактни центрове и мениджъри на офиси са мобилизирани, за да осигурят изпълнението на тази програма за обслужване на клиенти и да информират надлежно нашите клиенти.


Ако имате някакви въпроси, моля свържете се с най-удобния за Вас телефонен номер:


ФРАНЦИЯ: +33 1 70 95 14 01

ГЕРМАНИЯ: +49 40 520 18 81 16

ИТАЛИЯ: +39 06 96 70 98 98

ПОРТУГАЛИЯ: +351 219 42 62 63

ИСПАНИЯ: +34 911 879 843

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ: +44 371 38 40 125


Нашите най-искрени извинения за причиненото неудобство поради причини извън нашия контрол.

За Резервации + 359 (0)700 18 688

Europcar Mobility Group
Автомобили за продажба

Същото смарт приложение. Повече мобилност.

Свалете Europcar мобилното приложение за iPhone, iPad и Android сега!