РазширеноТърсене

Шофьорски услуги


        Когато имате нужда от автомобил с шофьор, ние ще се погрижим за Вас, така че Вие да можете да се погрижите за Вашия бизнес!

        Отговаряйки за Вашата лична безопастност, точност и пълен комфорт при пътуването,  ние от Europcar България ще Ви предоставим не просто шофьорска услуга, а своето най-специално отношение!

       

        Трансфери: Имате нужда някой да посрещне клиентите или гостите Ви от летището? Искате някой да ги вземе от удобно за тях място, без да се сблъскват с проблемите и стреса на трафика, такситата, или поредното прекачване, за да стигнат навреме до крайната точка на своето пътувнае? Нашите високо квалифицирани шофьори ще им спестят всичко това, предоставяки им възможността да пътуват комфортно, използвайки времето за почивка или ползотворна работа.

       

        Наем на автомобил с шофьор: Наемът на автомобил с шофьор е перфектното решение за всички, които имат нужда да пътуват удобно и бързо, възползвайки се от времето докато пътуват, за да се концентрират върху работа си.


        VIP Шофьорска услуга:  Представителна услуга с представителен автомобил, за всякъв специален случай или повод, нашите професионални шофьори ще бъдат на Ваше разположение 365 дни в годината!        За резервации и информация,
        моля обърнете се към отдел „Резервации”:
        тел. 02 981 4626
e-mail: reservations@europcar.bg

  


  


  


   
   
   
   
   

За Резервации + 359 (0)700 18 688

Europcar Mobility Group
Автомобили за продажба

Същото смарт приложение. Повече мобилност.

Свалете Europcar мобилното приложение за iPhone, iPad и Android сега!