Коли под наем в София

Наем на автомобил в Bulgaria > Sofia

Опознайте столицата на България с рентакар от Europcar в София. Ако искате да усетите космополитния дух на булевард Витоша, да обиколите из някой от луксозните бутици или да похапнете малко вкусна храна, да се качите до Витоша или да останете заслепени от златните куполи на катедралата Александър Невски, ние в Europcar имаме точната кола на правилната цена.

Не се колебайте повече и резервирайте кола под наем от Europcar в София и започнете обиколката си на този музей под небето, където история и модерното се срещат.

Защо да изберете Europcar в Sofia

  • Лесно онлайн резервиране: търси, избери, запази
  • Достъпно експресно наемане
  • Дневен, седмичен, месечен, краткосрочен и дългосрочен наем на автомобил
  • Актуален автопарк
  • Награждавана компания за наем на автомобили

Europcar офиси в Sofia


Препоръчани офиси

Sofia Airport Terminal 2
А:SOFIA INTERNATIONAL AIRPORT 1540 SOFIA,Bulgaria. Т:+359 884 816666
Вижте този офис

Офиси в Bulgaria

В Sofia с Europcar

Vehicles in this location

Преживейте София - наемете автомобил от Europcar в България

Не забравяйте фотоапарата си, когато посетите най-характерната за София сграда - катедралата Св. Александър Невски. За построяването на тази великолепна църква са били необходими три десетилетия. В криптата можете да разгледате най-голямата българска колекция от православни икони. Съвсем близо е едноименната църква Света София, която датира от 6-ти век, но истинското съкровище лежи под нея: древен некропол с около 50 гроба и останки от четири други църкви.
Преживейте София с наем на автомобил за уикенда и изберете от отлично разнообразие качествени автомобили.

Vehicles in this location

Посетете София с кола под наем от Europcar

Българската столица София е един от най-красивите в архитектурно отношение градове, където римски, османски, византийски постройки се нареждат до широки булеварди. София не е голяма столица, но е модерен град с много красиви религиозни храмове и упорити паметници на червената армия, които придават екзотично усещане. Скорошни разкопки, които се осъществиха по време на строежа на метрото, разкриха ценна находка от римски руини отпреди почти 2000 години. Ако се отдалечите от сградите и булевардите, ще откриете просторни паркове, които предлагат чудесно място за релакс сред природата, а ски пистите и туристическите пътеки на планина Витоша са на съвсем кратко разстояние с кола от центъра на града. Дом на едни от най-хубавите музеи, галерии, ресторанти и клубове, София може да ви убеди да останете и да разгледате още малко. Запазете си автомобил от Europcar още сега и посетете този великолепен град!

Vehicles in this location

Автомобили в София

Търсите малък или компактен икономичен автомобил под наем или нещо по-голямо, което да побере семейството и багажа ви? Ние в Europcar България разполагаме с широка гама нови и удобни коли под наем, от които можете да изберете. Разгледайте нашия автопарк сега и резервирайте автомобил онлайн още днес.

За Резервации + 359 (0)700 18 688

Europcar Mobility Group
Автомобили за продажба

Същото смарт приложение. Повече мобилност.

Свалете Europcar мобилното приложение за iPhone, iPad и Android сега!