Коли под наем в София

Наем на автомобил в Bulgaria > Sofia

Опознайте столицата на България с изгоден рентакар от Europcar в София. Ако искате да усетите космополитния дух на булевард Витоша, да обиколите из някой от луксозните бутици или да похапнете разнообразна и вкусна храна, да се качите в планината на Витоша или да останете заслепени от златните куполи на катедралата Свети Александър Невски, ние в Europcar имаме точната кола за Вас на правилната цена.

Не се колебайте и резервирайте кола под наем от Europcar в София и започнете обиколката си на този впечатляващ град, в който се преплитат съвремие и забележителна история.

Защо да изберете Europcar в Sofia

  • Лесно онлайн резервиране: търси, избери, запази
  • Достъпно експресно наемане
  • Дневен, седмичен, месечен, краткосрочен и дългосрочен наем на автомобил
  • Актуален автопарк
  • Награждавана компания за наем на автомобили

Europcar офиси в Sofia


Препоръчани офиси

Sofia Airport Terminal 2
А:SOFIA INTERNATIONAL AIRPORT 1540 SOFIA,Bulgaria. Т:+359 884 816666
Вижте този офис

Офиси в Bulgaria

В Sofia с Europcar

Vehicles in this location

Преживейте София - наемете автомобил от Europcar в България

Не забравяйте фотоапарата си, когато посетите най-емблематичната сграда в София - катедралата Св. Александър Невски. За построяването на тази великолепна църква са били необходими три десетилетия. В криптата можете да разгледате най-голямата българска колекция от православни икони. Съвсем близо е църквата, която носи името на града - Света София, която датира от 6-ти век, но истинското съкровище лежи под нея: древен некропол с около 50 гроба и останки от четири други църкви.
Преживейте София с наем на автомобил за уикенда и изберете от голямо разнообразие качествени автомобили.

Vehicles in this location

Посетете София с кола под наем от Europcar

Българската столица София е един от най-красивите в архитектурно отношение градове, където римски, османски, византийски постройки се нареждат до широки булеварди. София не е голяма столица, но е модерен град с много красиви забележителности. Скорошни разкопки, които се осъществиха по време на строежа на метрото, разкриха ценна находка от римски руини отпреди почти 2000 години. Ако се отдалечите от сградите и булевардите, ще откриете просторни паркове, които предлагат чудесно място за релакс сред природата, а ски пистите и туристическите пътеки на Витоша са на съвсем кратко разстояние с кола от центъра на града. Дом на едни от най-хубавите храмове, музеи, галерии, ресторанти и клубове, София може да ви убеди да останете и да разгледате още малко. Запазете си автомобил от Europcar още сега и посетете този великолепен град!

Vehicles in this location

Автомобили в София

Търсите малък или компактен икономичен автомобил под наем или нещо по-голямо, което да побере семейството и багажа ви? Ние в Europcar България разполагаме с широка гама нови и удобни коли под наем, от които можете да изберете. Разгледайте нашия автопарк сега и резервирайте автомобил под наем онлайн още днес.

За Резервации + 359 (0)700 18 688

Europcar Mobility Group
Автомобили за продажба

Същото смарт приложение. Повече мобилност.

Свалете Europcar мобилното приложение за iPhone, iPad и Android сега!