Коли под наем във Варна

Наем на автомобил в Bulgaria > Varna

Варна е известна още като Морската столица на България. Наемете автомобил според Вашите изисквания от Europcar и опознайте този прекрасен град.
Още щом пристигнете ще усетите морския бриз и може да се отправите към някои от невероятните курорти Албена и Златни Пясъци.
Вашето внимание ще бъде привлечено не само от плажовете и хубавото време. Тук се намира най-старото златно съкровище (6500 г.) и катедралният храм. И ако това не е достатъчно, можете да посетите Делфинариума и да се насладите на Морската градина, заобиколени от палми и невероятна морска гледка.
Разбира се има и още! Всичко, което трябва да направите е да резервирате вашата кола с Europcar във Варна.

Защо да изберете Europcar в Varna

  • Лесно онлайн резервиране: търси, избери, запази
  • Достъпно експресно наемане
  • Дневен, седмичен, месечен, краткосрочен и дългосрочен наем на автомобил
  • Актуален автопарк
  • Награждавана компания за наем на автомобили

Europcar офиси в Varna


Препоръчани офиси

Varna International Airport
А:VARNA INTERNATIONAL AIRPORT 9000 VARNA,Bulgaria. Т:+359 884 666680
Вижте този офис

Офиси в Bulgaria

В Varna с Europcar

Vehicles in this location

Наемете автомобил във Варна и карайте по черноморското крайбрежие

Морската столица на България Варна е основна туристическа дестинация, бизнес и университетски център, пристанище. Варна е комбинация от пристанищен град, военноморска база и морски курорт пълен с история и същевременно модерен, с огромен парк и дълъг пясъчен плаж, на който можете спокойно да се излежавате. В центъра на града можете да откриете най-големия комплекс с римски бани в България и най-добрият археологически музей, както и оживена културна сцена и разнообразни заведения. Градът е също идеална отправна точка за екскурзии до близките морски курорти например Свети Константин и Елена, Златни пясъци, Албена и очарователния град Балчик, така че побързайте и резервирайте кола още сега!

Vehicles in this location

Rent a car in Varna and visit the dolphins

Делфинариумът във Варна е единствената атракция по рода си в България и единственият делфинариум на Балканския полуостров. Той е разположен сред зеленината на Морската градина на Варна и предлага прекрасен изглед към морето. Наеми автомобил от Europcar във Варна и сложи това място в списъка си.

За Резервации + 359 (0)700 18 688

Europcar Mobility Group
Автомобили за продажба

Същото смарт приложение. Повече мобилност.

Свалете Europcar мобилното приложение за iPhone, iPad и Android сега!