Коли под наем в България

Наем на автомобил в Bulgaria

Без значение дали идвате в България по работа или на почивка, ние в Europcar разполагаме с широка гама автомобили за вашите нужди.
Ако все още не сте решили по кое време на годината да посетите България, не се тревожете! С уникалната си природа и климатични условия, спа и ски курорти, плажове и богатото културно и историческо наследство сте добре дошли по всяко време на годината.
Резервирайте вашата кола в България и може да започнете вашето пътуване веднага щом пристигнете.

Защо да изберете Europcar в Bulgaria

  • Лесно онлайн резервиране: търси, избери, запази
  • Достъпно експресно наемане
  • Дневен, седмичен, месечен, краткосрочен и дългосрочен наем на автомобил
  • Актуален автопарк
  • Награждавана компания за наем на автомобили

Europcar офиси в Bulgaria


Офиси в Bulgaria

Оферти и промоции

Коли под наем в България

Коли под наем в България

 

В Bulgaria с Europcar

Vehicles in this location

Шофирайте до Долината на розите с кола под наем от Europcar

Розовата долина е област в България, която обхваща малко над 3000 квадратни километра земя над полетата на Карлово и Казанлък. България е един от най-големите производители на розово масло в света и повечето от това масло идва от красивата Розова долина. Наемете автомобил под наем от Europcar България и станете част от Празника на розата, който се провежда всяка година в началото на юни, където красиво момиче се избира за 'Царица Роза', посетете Музея на розата, където можете да преживеете историята на производството на розово масло или си купете розово масло, парфюм или конфитюр с рози. Резервирайте вашия автомобил от Europcar България сега и опознайте магическата долина!

Vehicles in this location

Наем на автомобил България - Разглеждайте с Europcar

България, която заема част от източния Балкански полуостров, е отлично място за пътуване с кола. България е разнообразна страна: морски брегове на Изток, речни и езерни пейзажи, красиви гори, очарователни градове и планински вериги. България има дива природа, отдалечени села и приказни манастири, но и оживени съвременни градове и дълги пясъчни плажове, които прегръщат брега на Черно море. Това гарантира, че всеки, който я посети, ще има собствено уникално преживяване докато пътува из страната. Най-добрият начин да опознаете България е да резервирате автомобил от Europcar.

Vehicles in this location

Наемете автомобил в България и разгледайте красивата Копривщица

Копривщица е живописен планински град в подножието на Средна гора. Разходката край къщите и калдъръмените улички създава усещането за пътуване назад във времето. Зад пъстри фасади на къщи и бълбукащи потоци броди революционния дух на Копривщица. Този град-музей радва окото със своите многобройни реставрирани възрожденски къщи. Копривщица е спокойно място, но някога е бил сърцето на революцията на България срещу османците.
Резервирайте вашия автомобил от Europcar днес и посетете красивата Копривщица!

За Резервации + 359 (0)700 18 688

Europcar Mobility Group
Автомобили за продажба

Същото смарт приложение. Повече мобилност.

Свалете Europcar мобилното приложение за iPhone, iPad и Android сега!