Together

Заедно по време на COVID-19

Together

Във връзка с кризата, предизвикана от COVID-19, Europcar Mobility Group въвежда програмата 'Together', за да улесни мобилността на персонала на първа линия и да се подпомогне превоза на стоки от първа необходимост:

- Въведени са специални тарифи за служителите на първа линия, които се занимават с услуги, свързани със здравето и сигурността (доктори, медицински сестри, болници, полицейски участъци и т.н.).

- На разположение са лекотоварни автомобили и шофьорски услуги, които да подпомогнат търговците на дребно във връзка с доставките на стоки от първа необходимост (храни, медицински консумативи) в държави с ограничителен режим или със строго социално дистанциране.
Офертите и услугите от програмата “Together” се въвеждат според специфичните изисквания и условия в различните страни. За запитвания и резервации относно тези услуги, моля да се обърнете към центровете за обслужване на клиенти чрез телефонно обаждане или имейл, описани в края.

Безопасност и гъвкавост

Като допълнение, основните приоритети на Europcar Mobility Group остават да осигури безопасност и гъвкавост при тези безпрецедентни обстоятелства.

Мрежата ни от офиси остава в услуга на клиента

Като лидер в отдаването на автомобили под наем в Европа, Europcar се сблъсква с решението дали да затвори някои от своите офиси, но общественият интерес надделява. Можете да се запознаете със списък кои наши офиси остават на Ваше разположение, основно на летища, железопътни гари, в централните зони на градовете и в покрайнините (за наем на товарни превозни средства).

Ние сме тук, за да помагаме

- Увеличихме времето за безплатна промяна или отказ на резервация за всички наеми, започващи преди 31 май 2020 г.

- Такса „млад шофьор” и връщане в друг офис са или премахнати, или намалени.

- В някои офиси и региони е възможно прибирането на автомобила от място, желано от клиента, в случаите когато няма възможност да бъде върнат в офис.

Безопасността на клиентите и служителите ни е приоритет номер 1

Всички автомобили в програмата “Together” се почистват и дезинфекцират много старателно след всеки наем. Предаването на автомобил се извършва от служителите на Europcar Mobility Group при нулев контакт с клиента.

Защо клиентите предпочитат Europcar

Общи условия

За Резервации + 359 (0)700 18 688

Автомобили за продажба

Същото смарт приложение. Повече мобилност.

Свалете Europcar мобилното приложение за iPhone, iPad и Android сега!